Selecteer een pagina

Design by Shea

Sinds maart 2019 ben ik begonnen met het opstarten van mijn eigen onderneming.

Design by Shea is een bedrijf dat zich volledig richt op grafische vormgeving en communicatie voor bedrijven, instellingen en ondernemers.

Mijn missie voor Design by Shea is het realiseren van unieke ontwerpen die de mensen en hun activiteiten weerspiegelen. Ontwerpen die uiteenlopen van een logo tot aan een website, van visitekaartjes tot social media content. Ontwerpen waar opdrachtgevers en ik trots op kunnen zijn.

Een goed ontwerp begint met een goed concept. Een helder concept dat ruimte creëert voor meerdere toepassingen en daardoor bijdraagt aan het succes van een project. Moeiteloos laat ik grafische en ruimtelijke vormgeving in elkaar overgaan, zowel online als offline. Integrale vormgeving creëert identiteit voor een organisatie, merk, dienst en product. Identiteit maakt herkenbaar, het betreft mensen en is een afspiegeling van het hart van een organisatie. 

Omdat ik geloof in de kracht van een ontwerp, kan de klant bij mij terecht voor grafische vormgeving, digitale media en productontwerpen. Mijn focus ligt naast het grafisch vormgeven ook op het samenwerken en heldere afspraken. 

error: Content is protected !!