Selecteer een pagina

NOTEBOOK 

Augmented Reality (AR)

 

Augmented Reality (AR) is een technologie die digitale beelden en effecten toevoegt aan de echte wereld. Het is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en wordt steeds meer ingeburgerd. Naast mobiele applicaties en spelletjes, wordt AR ook steeds vaker gebruikt op sociale media-platforms zoals Instagram en Facebook.

Op Instagram kunnen gebruikers AR-filters toevoegen aan hun foto’s en video’s. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om zich op een unieke en vermakelijke manier uit te drukken. Bijvoorbeeld door zichzelf te veranderen in een cartoonfiguur, dier of om afbeeldingen een kleurrijk effect te geven. AR-filters zijn ook een geweldige manier om met vrienden en volgers te communiceren en samen te lachen en plezier te hebben. Bedrijven en merken kunnen AR-filters ook gebruiken om hun producten op een interactieve en opvallende manier te presenteren.

Op Facebook wordt AR op een vergelijkbare manier gebruikt. Gebruikers kunnen AR-filters toevoegen aan hun profielfoto’s en video’s en deze delen met vrienden. Ook kunnen bedrijven AR-filters gebruiken in advertenties en evenementen. Dit geeft hen de kans om hun producten op een nieuwe en interactieve manier te presenteren.

In conclusie, AR is een veelzijdige technologie die steeds meer ingeburgerd raakt in ons dagelijks leven. Het wordt steeds vaker gebruikt op sociale media-platforms zoals Instagram en Facebook, waar gebruikers en bedrijven de mogelijkheid krijgen om zich op een unieke en vermakelijke manier uit te drukken. Dus, als je nog niet bekend bent met AR, is het zeker de moeite waard om het eens uit te proberen!

Let's talk!
Get in touch with me.

Contact

Info@designbyshea.nl
KvK: 74262394